lente-proof

We hebben alvast enkele behandelingen samengesteld om je huid LENTE-PROOF te maken!!

LENTE = AMPULLENTIJD

 

Ampullen zijn een rijke aanvulling aan je gelaatsbehandeling. Ze laten je huid weer stralen dankzij de hoog geconcentreerde werkstoffen!

De Intense Caviar Ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke, vitaliserende stoffen.

  • ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is
  • verhoogt de huidvochtigheid
  • geeft een verstevigende werking
  • herstelt de barrièrewerking van de huid
  • zorgt voor een gladder huidoppervlak

Prijs: 6,50 per stuk

De Intense Firming Ampul

Op natuurlijke wijze het botox-effect dankzij een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect.

Prijs: 6,50€ per stuk

Rosacea & Couperose Ampul

Bevat een hoge dosis Relavitin, de perfecte werkstof voor probleemhuiden, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid worden sterk verminderd. Binnen enkele weken is de huid zichtbaar tot rust gekomen en is de huidconditie met 48% verbeterd.

Prijs: 6,50€ per stuk

Acne & Clearify Ampul

Zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Deze brengen een onrustige huid met acne en een vette gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Prijs: 6,50€ per stuk

Whitening & Brightening Ampul

Heeft een zeer doeltreffende werking en is perfect voor het verminderen van pigmentvlekjes. Door in kuurverband te werken vervagen donkere plekken op het gezicht en handen op een veilige manier. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

Prijs: 6,50€ per stuk

Healthy beauty boost treatment

Eye & Face Cleanse

Dry Skin Brushing

Zorgt voor een frisse en sprankelende look. Uw huid ontwaakt en ontvangt hierdoor een enorme energieboost! Dode huidcellen geven onze huid een doffe en ongezonde look. Uw huid zal na een paar keer brushen beter doorbloed zijn en er frisser uitzien. Omdat de dode huidcellen worden verwijderd, de bloedcirculatie verbeterd en de lymfecirculatie wordt gestimuleerd bemerkt u al snel de effecten.

Power Enzyme Peel

Een effectieve maar milde peeling op basis van fruitenzymen. Dankzij de enzymatische werking blijft de huid stralen, zonder merkbare afschilfering en met minimale roodheid, waardoor de herstelperiode heel kort is. De enzymen 'eten' de dode huidcellen op en laten een gladde, zachte en glanzende huid achter zonder dat er afschilfering te zien is.

Wake Up Boost

De verfrissende Wake Up Boost maakt ingeslapen cellen wakker. Het is een serum-masker met een zeer fijne, niet vettige textuur die de huid ontspant en gladstrijkt. Binnen enkele minuten ziet uw huid er weer stralend en fris uit!

Timeless Hands Sensage

Dream Moment

De huid wordt afgewerkt met een extra Wake Up Boost als power, Smart Repair Decolleté Cream, Suprême Eye Look, Comfort Cream, Nutribomb Spray en een vleugje Eau de NWYRK!

Prijs: 49,50€